Bútorlap, munkapult színek, és egyéb termékek.

bútorlap színek

A színminták, és formák a kiválasztás segítésére vannak elhelyezve az oldalon. A Partnerünk a Miskolci ( rastel Kft. ) raktárkészlete változhat. Kérem érdeklődjön az aktuális szín, forma és árak felől partnerünknél, a rastel kft. elérhetőségén (Az üzlet telefonszáma : +36-46 413-318 ). Kérjük hivatkozzon a KONWAX Bt.-re.

Az elkészülő bútor árának csak egy része a bútorlap ára! Egy jó bútorlap szín és mintázat csak a töredékével emeli meg a bútor árát, legyen az komód, konyha bútor, szekrénysor, vagy íróasztal, főleg mert évekig kell "nézegetni" és használni. Különösen fontos ez azért, mert egy átlagos háziasszony naponta két-három óránál is többet tartózkodik konyhájában.

A bútorlapok kiválasztásánál legfontosabb szempontnak talán a színe látszik, azonban fontos meglátni a felület fontosságát. A felület az, ami nem csak a funkcionalitás miatt lényeges.

A bútorlapok, vagy szakmai néven laminált forgácslapok, valójában a tömör fa helyettesítői, melyből manapság készülhet a szekrény, komód, konyhabútor, asztal, ágy, sőt még ajtók is, és számtalan más, eredetileg tömör fából megálmodott lakberendezési tárgy.

Azért meg kell jegyezni: az eredeti tömör fa szépségét tapinását, nem tudja teljes mértékben pótolni.

 

Konwax Bt. 2002-2019