Szaunaépítés , szaunakészítés kültérre

szauna

Önnek kültéri szaunára, van szüksége?

 

Ízlésének, elképzelésének megfelelőt készítünk önnek!

 

Ha megvalósítható az elképzelése, mi elkészítjük !

Méretre gyártott, helyszínre tervezett kültéri szauna , hasznos befektetés, amely sok örömet okoz a használójának.

Előregyártott kész szaunáink, nincsenek. Minden szaunát egyedileg készítünk el !

A kültéri szaunákat, kültéri izzasztófürdőinket kivétel nélkül, egyedi igények, elképzelések alapján tervezzük meg. A faházat és bele a szaunát a helyszínen készítjük el. A kültéri szauna, helyszíni készítésnél 5-6 munkanap alatt készül el! Ebbe az időbe nincs benne a külső fa felület felületkezelése.

Minden megépíthető egy kültéri szaunában, ami egy beltériben is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni. Ennek kivédésére ellenálló külső burkolatra van szükség, valamint ferde-, vagy nyeregtetőre, ereszcsatornával.

Szauna , erkély alá

Erkély alatti kihasználatlan helyre készült szauna

Szauna , erkély alá 2

Erkély alatti kihasználatlan helyre készült szauna

Kültéri szaunaház előtetővel

Kültéri szaunaház előtetővel

Kültéri szaunaház előtetővel

Kültéri szaunaház előtetővel


A szaunát magába foglaló faház kinézete bármilyen lehet amit Ön elképzel. A belső tér lehet akkora, hogy csak a szauna fér el benne. Lehet nagyobb, hogy zuhanyzási , mártózási lehetőség is elférjen. De lehet akkora hogy a szauna előtt a zuhanyzónak, dézsának, és még pihenő ágyaknak is legyen megfelelő tér.

Alap kivitelben a faházba készülő szauna, felszereltsége azonos a beltérre készített szaunáéval. Tehát a szaunát alap esetben, (2 külső oldal, és teljes belső burkolat) „A” minőségű finn csomós lucfenyő szaunalambéria borítja. A padok, háttámlák, lábrács, kályhaeltakaró rács abachi, kanadai nyár, vagy rezgő nyár fából készül. Alap felszereltséghez hozzátartozik a szauna hő és páramérő, a homokóra, dézsa felöntőkanállal, szaunaolaj szett, 1 db lámpaeltakaró. "Fejéket" általában nagyobb méretű szaunákhoz készítünk alapfelszereltségként. Az elkészült árajánlat tartalmazza a termék kiszállítását, telepítését és elektromos beüzemelését is.

Szaunaház

Szaunaház

Szaunaház

Szaunaház

A kültéri szaunaházak kinézete csak az elképzeléstől, és a megvalósítástól függ. A szaunaházak, és a szaunák külső oldalait borító burkolatot lehet festeni lazúrozni, lakkozni. A színe is bármilyen lehet. Néhány szín amivel a külső felületet még látványosabbá lehet tenni, megtalálható a lazúr színek menűpont alatt.

 

 


Konwax Bt. 2002-2019