Galériák, galéria jellegű ágyak,

Ágyak fenyőből, és bútorlapból.

Galéria

Önnek egyedi galériára, vagy ágyra van szüksége?

 

Ízlésének, elképzelésének megfelelőt készítünk önnek!

Előregyártott kész temékeink, nincsenek. Minden építményt, bútordarabot, egyedileg készítünk el !

 

 

Látogassa meg a Facebook oldalunkat is!

Galéria készítése után a tér tágasabbnak tűnik, megnövekedni látszik. Az adott térben ezen felül többféle használati funkciónak biztosít, lehetőséget.

Kérem kattintson a kis képre a nagyításhoz.

emeletes ágy

Emeletes ágy zöld bézs

fenyő ágy

Fenyő Ágy. Anyaga luc fenyő, 2 db ágyneműtartóval, magas fej és lábvéggel. A matrac hely Mérete 90x200 cm. Felületkezelés, a színezett részeken vizes fapác majd 2 réteg kopásálló selyemfényű lakk. A fa színű részeken 2 réteg lakk. Az ágy strapabíró, "gyerekállóra" készítve. Ára: nettó: 70.000.-Ft

 

Galéria 150 x 210 cm

Galéria 150 x 210 cm

Galéria 80 x 230 cm lépcső

Galéria 80 x 230 cm lépcső

Galéria 80 x 230 cm

Galéria 80 x 230 cm

Galéria ágy dobogó és lépcső

Galéria ágy dobogó és lépcső

Hagyományos értelemben vett, galériát abban az esetben tudunk kialakítani, ha alatta is és felette is megfelelő, úgynevezett állómagasság biztosítható. Ehhez szükséges a legalább 420 cm-s belső magasság. Ez az ideális méret, de bizonyos kényelmi szempontokkal megalkudva, alacsonyabb belmagasság esetén is megoldható a galéria építése.

Galéria

Galéria lépcső

Galéria

Galéria

Az ágyaink kialakítása masszív, és a megrendelő elképzelése alapján kialakított. Összeállítása nem igényel szerszámot. Szállításkor lapra szerelhető, Így kis helyet foglal. Legnagyobb darab az ágyneműtartó. Igény esetén ezt is elkészítjük lapra szerelhető módon.

Az ágyakat minden esetben az előre megbeszélt méretben készítjük el. A mérete álltalában attól függ, hogy mekkora a bele kerülő matrac mérete.

Bútorlapból készült ágy 100 x 200 cm

Bútorlapból készült ágy 100 x 200 cm

Lányos fenyő ágy 90 x 210 cm

Lányos fenyő ágy 90 x 210 cm

Borovi fenyő ágy 100 x 210 cm

Borovi fenyő ágy 100 x 210 cm

A laminált forgácslapokból készült bútorokkal szemben a természetes faanyagokból készített ágyak, széles körű egyedi kialakítást engednek meg. Természetes anyagának köszönhetően ideális nappalik, hálószobák berendezési tárgyainak kialakításához.

Francia ágy 150 x 200 cm.

Francia ágy 150 x 200 cm.

Francia ágy és ágytámla 150 x 200 cm.

Francia ágy és ágytámla 150 x 200 cm.

Ágytámla olvasólámpával

Ágytámla olvasólámpával

 

A fentebbi képen látható fenyőfa ágyak, masszivak (nem esnek szét az első használatkor) egy mozdulattal lapokra szedhetőek csavarozás nélkül. Táblásított luc, vagy borovi fenyőfából, ágyráccsal nagyméretű gurulós ágyneműtartóval készülnek, matrac nélkül. kb.: 62.000.-ft.-tól ( igény esetén Bükk, tölgy vagy más fából.)

 

A bútorainkat, lehetőleg BOROVI fenyő táblásított anyagból készítjük. Ennek előnye hogy vetemedésre kevésbé hajlamos, Bármilyen színű lazurral kezelhető, így jól illeszkedik a környezethez. Igény esetén Bükk, tölgy vagy más fából is elkészítjük az elképzelt bútort.


Konwax Bt. 2003-2016