Autóbeálló, előtető, kerti pihenő

faház

Önnek autóbeállóra, előtetőre, kerti pihenőre van szüksége?

Ön elképzeli, mi megvalósítjuk

A családi ház tulajdonosok előnyös helyzetben vannak, hiszen szerencsés esetben ha zárt garázs nem is, de egy tetővel ellátott autóbeálló elkészíthető a kertben. Jobb híján sokan választják ezt a "megoldást", ami 2008-tól már csak bejelentéshez kötött, építési engedélyhez nem.

Előregyártott kész temékeink, nincsenek. Minden építményt egyedileg készítünk el !

Látogassa meg a Facebook oldalunkat is!

 

2,5 m x 3 m alapterületű kerti pihenő, vagy nyitott "faház" belső magassága a gerendáknál 2 m a tetőgerinc magassága 240 cm. anyaga lucfenyő, a padló gombagátlóval kezelt fenyő, rajta MFP lapokkal. A tető deszkázása szintén MFP lapokkal , de készülhet 16-20 mm vastag burkoló hajópadlóval is, amely színével lefelé fordítva nagyon látványos. A tető borítása zsindely. igény esetén a tető éleit alumínium lemezzel lehet ellátni, valamint ereszcsatornát is fel lehet szerelni. A kis "faházhoz" tartozik 2 db. 150 cm. hosszú pad, és 1 db. 150 cm. hosszú kb 60 cm széles asztal is.

A padok és az asztal szintén luc fenyő fából készülnek, A felületkezelést a megrendelő kívánsága alapján a teljes építményen készítjük, vagy nem készítjük.

Az ára: Bruttó 321.700.- Ft felületkezelés nélkül helyszinre történő szállítással, össze szereléssel, zsindelyezéssel.

kerti piheno korlattal paddal asztallal
kerti piheno korlattal paddal asztallal
kerti piheno korlattal paddal asztallal2
kerti piheno korlattal paddal asztallal 2
kerti piheno korlattal paddal asztallal3
kerti piheno korlattal paddal asztallal 3

Az autóbeálló minimum 2,5-3 x 5-6 m-es alapterületű legyen. Társasházaknál, ha garázs nincs kialakítva, hasznos lehet az olyan autóbeálló, amely alá akár 5-6 autó is elfér. A 3 x 6 m alapterűletű, elegendő egy középkategóriás jármű számára, de ez természetesen nagyobb lehet, kissebbet nem érdemes készitetni. Általában az épület oldalához szokták utólag hozzáépítetni, vagy a telek egy nagyobb szabad területén, különálló építményként kerül felállításra. .......

Kérem kattintson a kis képre a nagyításhoz.

autobeálló 6 x 3 m
Autobeálló 6 x 3 m
Autobeálló 6 x 3 m
Autóbeálló 6 x 3 m (2)
Autobeálló 5 x 3 m Apácaráccsal
Autobeálló 5 x 3 m Apácaráccsal oldalról
Autobeálló 5 x 3 m Apácaráccsal
Autobeálló 5 x 3 m Apácaráccsal szemből

Egy 6 x 3 m alapterületű autóbeálló ára lemezeléssel, ereszcsatorna két oldali felszerelésével, a tető burkoló hajópadlóval történő deszkázásával, zsindelyfedéssel, helyszínre szállítással, helyszíni összeszereléssel, a teljes autóbeálló fa részeinek lazúrozásával bruttó 654.000.-Ft összegbe kerül.

Az autóbeállók árait nagyban befolyásolja a tetőfedő anyag, és a kiegészítésként szerelhető elemek, ( pl. apácarács ) A szebb kivitelű tetőket Borovi 16 mm vastag burkoló hajópadlóval borítjuk, színével lefelé forditva. A tető gerendák éleit díszítő marózással látjuk el.

Kérem kattintson a kis képre a nagyításhoz.

autobeálló 7 x 5 m
Autobeálló 7 x 5 m
Fedett tároló
Fedett tároló
Autobeálló 14 x 5 m
Autobeálló 14 x 5 m
Előtető 2 x 1 m.
Előtető 2 x 1 m

Tetőfedő anyagnak alkalmas a cserép, (hátránya hogy nehéz, igy masszívabb vázra van szükség), az üregkamrás polikarbonát (több szinben kapható, uv álló, és ellenáll a diónyi jegeknek is), és a kanadai zsindely. (talán a leg biztonságosab), a trapézlemez, bitumenes hullámlemez, stb. Igény és izlés szerint, valamint a környezethez leginkább illeszkedö tetőfedő anyagok közül lehet válogatni.

Előtető
Előtető
Kerti pihenő
Kerti pihenő

Az autóbeálló terveit és az árajánlatot, a helyszín és az igények felmérése, személyes megbeszélés után készítjük el. Általában építési minőségű válogatott lucfenyő anyagokból állítjuk össze a kültéri építményeket. A fa felülete minden oldalról gyalult, és a látszó éleket díszítő marózással látjuk el. Így a kész "termék" nem csak hasznos, hanem szép is.

A felületkezelést festő szakember végzi, igény esetén.

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek.

 


Konwax Bt. 2002-2017