Visszalépés a termékekhez

Termék azonosítója : TK-02-AT

Termék Ára a WEBSHOPBAN található

A termék ára nem tartalmazza a szállítási költséget.

Ha a terméket meg szeretné vásárolni, kérjük írjon a webshop@konwax.hu , e-mail címre,

vagy lépjen be a webáruházba :webáruház


Teraszkorlát Luc fenyő fából. Mérete 1500 mm hosszú, magassága a fém gerenda tartótól függően ~860, vagy ~900 mm.

A panel tartalmaz 1 db ~95x95 mm keresztmetszetű oszlopot, a keretet a ferde betétekkel, valamint a könyöklőt. Az oszlopok darabszáma, szállításkor mindíg 1 darabbal több mint a panelek száma. Tehát 5 db panel rendelése esetén 6 oszlop kerül szállításra. Ha több oszlopra van szüksége, kérjük jelezze.

Az elemeket ragasztással, és csavarozással készítjük. A Teraszkorlát elemein, előfordulnak görcsök, kisebb hossz irányú repedések. A betét elemeket elhelyezhetjük jobb illetve bal irányú dőléssel, vagy akár vegyesen is, igény szerint. Kérjük a megjegyzés rovatban megírni, hogy háhy darab, bal, és hány darab jobbos panelt készítsünk. (A fenti képen jobbos panel látható.) Ez azért lényeges mert a panelek 2 oldala nem egyforma, így nem forgathatóak. Lásd a mellékelt képeken.

A panelek natúr csiszolt festetlen felületűek. Igény esetén, helyszíni telepítés is megoldható. Díja a helyszíntől és a szerelendő mennyiségtől függ. Egyéb méretű panelek elkészítését is vállaljuk, ezek ára egyedi árajánlat alapján.

Valódi fából, kézi munkával készült termék. Kisebb egyenetlenségek, méretbeli eltérések előfordulhatnak. A termékeket, mi magunk tervezzük, és készítjük.

Teraszkorlát Átlós betéttel
Teraszkorlát Átlós betéttel
Teraszkorlát Átlós betéttel
Teraszkorlát Átlós betéttel

Visszalépés a termékekhez

Általános szerződési feltételek


Konwax Bt. 2002-